Κους κους, βιολογικό

Κους κους βιολογικό από βιολογικό – βιοδυναμικό αλεύρι και σιμιγδάλι σκληρού σίτου παραγωγής μας ή βιοδυναμικό αλεύρι ολικής triticum dicoccum και βιολογικά αυγά. Τα άλευρα προέρχονται από τα βιολογικά – βιοδυναμικά δημητριακά που καλλιεργούνται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Χρησιμοποιείται αντί για το ρύζι σε σούπες, βραστά, μαγειρευτά ή για να συνοδεύσει κρεατικά. Συσκευασία : 250 γρ.

Couscous, organic

Couscous, organic, made with own produced organic – biodynamic stonemilled hard wheat flour and semolina or organic – biodynamic triticum dicoccum wholemeal flour and organic eggs. The flours originate from our organic – biodynamic cereals grown in our land of three generations in Thessaly, Central Greece.  It is used in the position of rice in soups, casseroles, stews, or to accompany meat dishes.  Packing :  250 gr.