Πλιγούρι, βιολογικό

Από βιολογικό – βιοδυναμικό σκληρό σιτάρι παραγωγής μας.

Βιολογικό πλιγούρι που παρασκευάζεται από βρασμένο και σπασμένο βιολογικό – βιοδυναμικό σκληρό σιτάρι που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Χρησιμοποιείται σε σούπες, σαλάτες, σαν συνοδευτικό πιάτων. Συσκευασία : σακκούλι 400 gr και 250 gr.

Pligouri (Bulgur), organic

With own produced biodynamic hard (durum) wheat.

Organic pligouri (bulgur or cracked wheat) made by boiling and cracking our biodynamic hard (durum) wheat grown in our land of three generations in Thessaly, Central Greece. Consumed in soups, salads, side dish preparations. Packed in : 400 gr bags and 250 gr packs.