Ρεβύθι, βιοδυναμικό

Ρεβύθι βιοδυναμικό που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη  μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία, χωρίς τη χρήση χημικών σε οποιοδήποτε στάδιο κατά την παραγωγή ή τον μετα-συλλεκτικό χειρισμό. Μικρόσπερμο ποικιλίας Αμοργός, διογκώνεται σημαντικά κατά την προ μαγειρέματος διαδικασία του μουλιάσματος, για χρήση σε απολαυστικές σούπες, σαλάτες, πιάτα με ρύζι. Συσκευασία : γιούτινοι σάκκοι 10 κιλών,  χαρτοσακκούλες 1 κιλού και 500 γρ.

Chickpea, biodynamic

Chickpea biodynamic, grown in our land of three generations in Thessaly, Central Greece. The use of chemicals is excluded at any stage during production or after-harvest handling. Small-seeded, variety Amorgos, it swells when soaked prior to cooking. For making delicious soups, salads, rice dishes. Packing : 10 kg, 1 kg, 500 gr.