Αλεύρι σκληρό, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι από βιολογικό – βιοδυναμικό σιτάρι σκληρό ποικιλίας Simeto αλεσμένο σε πετρόμυλο.
Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού.

Hard wheat Flour, organic – biodynamic

Flour from stonemilled hard (durum) wheat.
Variety Simeto. Packing 25 kg, 10 kg, 1 kg.

Αλεύρι σκληρό ολικής, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι ολικής από σιτάρι σκληρό αλεσμένο σε πετρόμυλο.

Βιολογικό – βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιολογικό – βιοδυναμικό σιτάρι σκληρό που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη  μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Ποικιλία Simeto.  Το προϊόν αυτό χαίρει εκτίμησης από επαγγελματίες αρτοποιούς, καταναλωτές και τον γαστρονομικό τύπο. Η εκτατή πρωτεϊνη του, γλουτένη, επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργήσουν ικανοποιητικής διόγκωσης ψωμιά. Το βιοδυναμικό πετροαλεσμένο αλεύρι μας, ανοιχτοκίτρινου χρώματος, δίνει αληθινά γευστικά ψωμιά. Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού, 500 γρ.

Wholemeal hard wheat Flour, organic – biodynamic

Wholemeal flour from stonemilled hard (durum) wheat.

Organic – biodynamic wholemeal stonemilled flour from organic – biodynamic hard (durum) wheat grown in our land of three generations in Thessaly, Central Greece.  Variety Simeto. This product has been appraised by professional bakers, individuals and the gastronomy press. The stretchy protein of the wheat, gluten, enables bakers to create satisfying risen breads. Our biodynamic wholemeal stonemilled flour, off-yellow in colour, gives really tasty breads. Packing : 25 kg, 10 kg, 1 kg, 500 gr.

 

Αλεύρι Triticum Dicoccum, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι από σιτάρι triticum dicoccum αλεσμένο σε πετρόμυλο.
Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού.

Flour Triticum Dicoccum, organic – biodynamic

Flour from stonemilled triticum dicoccum wheat. Variety Pio.
Packing 25 kg, 10 kg, 1 kg.

 

Αλεύρι Triticum Dicoccum ολικής, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι ολικής από σιτάρι triticum dicoccum αλεσμένο σε πετρόμυλο.

Βιολογικό – βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιολογικό –  βιοδυναμικό σιτάρι  triticum dicoccum (emmer) που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη  μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Το προϊόν αυτό χαίρει της εκτίμησης επαγγελματιών αρτοποιών,  καταναλωτών και του γαστρονομικού τύπου και έχει συμπεριληφθεί στα καλύτερα ελληνικά προϊόντα (ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ 2010-11).  Το βιοδυναμικό πετροαλεσμένο αλεύρι μας, καφετί χρώματος, με χαρακτηριστική γεύση, χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και ζυμαρικών. Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού, 500 γρ.

Wholemeal flour Triticum Dicoccum, organic – biodynamic

Wholemeal flour from stonemilled  triticum dicoccum wheat.

Organic – biodynamic wholemeal stonemilled flour from organic – biodynamic triticum dicoccum (emmer) wheat grown in our land of three generations in Thessaly, Central Greece.  Variety Pio. This product has been appraised by professional bakers, individuals, the gastronomy press and has been included in the top Greek products (TROFIMA&POTA 2010-11). Our biodynamic wholemeal stonemilled flour, light brown in colour, has a characteristic nutty flavour, and is used for making bread, baked goods and pasta. Packed in : 25 kilo paper sacks, 10 kilo jute sacks and 1 kilo and 500 gr paper bags.

Αλεύρι Σίκαλης, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι ολικής από σίκαλη αλεσμένη σε πετρόμυλο.  Ποικιλία Agronom.
Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού.

Rye Flour, organic – biodynamic

Wholemeal flour from stonemilled rye. Variety Agronom.
Packing 25 kg, 10 kg, 1 kg.

Αλεύρι Βρώμης, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι ολικής από βρώμη αλεσμένη σε πετρόμυλο.  Ποικιλία Avenuda
Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού.

Oat Flour, organic – biodynamic

Wholemeal flour from stonemilled oat. Variety Avenuda.
Packing 25 kg, 10 kg, 1 kg.

Αλεύρι Κριθής, βιολογικό – βιοδυναμικό

Αλεύρι ολικής από κριθάρι αλεσμένο σε πετρόμυλο.

Βιολογικό – βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιολογικό – βιοδυναμικό κριθάρι που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη  μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Ποικιλία Mona, Scarlett. Το προϊόν αυτό χαίρει εκτίμησης από επαγγελματίες αρτοποιούς, καταναλωτές και τον γαστρονομικό τύπο. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού συνήθως αναμιγμένο με άλλα άλευρα και για παξιμάδια. Διατίθεται σε συσκευασίες 25 κιλών, 10 κιλών, 1 κιλού, 500 γρ.

 

Barley Flour, organic – biodynamic

Wholemeal flour from stonemilled barley.

Organic – biodynamic wholemeal stonemilled flour from organic – biodynamic barley grown in our land of three generations in Thessaly, Central Greece.  Variety Mona, Scarlett. Colour off-white. This product, appraised by professional bakers, individuals and the gastronomy press, is used for bread making usually as a mixture, and for the baking of delicious rusks (paximadi; the main ingredient of Cretan dakos salad in Greece). Packing : 25 kg, 10 kg, 1 kg, 500 gr.

   

Φέτος παράγουμε μόνο αλεύρι ολικής
This Year we produce only wholemeal flour