0

Your Cart

No products in the cart.
Trinity Farm

Flag of Greece

«Ενοιωθα περισσότερο σε εγρήγορση, πολύ καλύτερα από πριν» (Αδελφή Α)

«Ενοιωθα σπουδαία συνεχώς»  (Αδελφή Γ)

«Διαπίστωσα ότι δεν είχα σχεδόν καθόλου πονοκεφάλους»  (Αδελφή Β)

Σχόλια από τις μοναχές κατά την διάρκεια συνέντευξης για το τοπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Γνώση Περιπέτειας» που μεταδόθηκε στις 10 Μαρτίου 2004.

Επαρκής μαρτυρία δείχνει ότι τα άτομα νοιώθουν περισσότερο ικανοποιημένα όταν στραφούν από τη συμβατική στη βιολογική ή τη βιοδυναμική διατροφή. Μια τέτοια αλλαγή συχνά συνοδεύεται από αλλαγές στον τρόπο ζωής.  Για παράδειγμα, πολλά άτομα σταματούν το κάπνισμα ή γίνονται περισσότερο δραστήρια, και έτσι γίνεται πιο δύσκολο να συσχετισθούν με τη διατροφή οι παρατηρούμενες αλλαγές. Αυτή η μελέτη σχεδιάστηκε για να  τεκμηριώσει κάθε προσδιοριζόμενη ή παρατηρούμενη αλλαγή σε άτομα των οποίων ο τρόπος ζωής παρέμεινε σταθερός ενώ αντικαταστάθηκε η συμβατική τροφή με τη βιοδυναμική.  Κοιτάξαμε για αλλαγές σε φυσική και πνευματική ευεξία, σε διανοητική οξυδέρκεια, καθώς και στα ανοσοποιητικά και πεπτικά συστήματα.

Αποσπάσματα από το άρθρο ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ : Η Μελέτη στο Μοναστήρι “ΠΩΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΣΩΜΑ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ? ” από Biodynamic Agricultural Association. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της διατροφής με βιοδυναμικά τρόφιμα, διαβάστε ολόκληρο το άρθρο (βλ. αγγλικό κείμενο στη συνέχεια) στο www.biodynamic.org.uk ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Flag of United Kingdom

“I felt more alert, much better than before.” (Sister A)

“I felt great all around.” (Sister C)

“I realized that I had hardly any headaches.” (Sister B)

Remarks by nuns during an interview for the regional TV-show “Adventure Knowledge”, transmitted on March 10, 2004.

Abundant testimony shows that individuals feel more content when they switch from conventional to organic or biodynamic food. Such a change is often accompanied by lifestyle changes. For example, many individuals stop smoking or become more active, thus making it more  difficult to link observed improvements exclusively to the changes in nutrition. This study was designed to document  any quantifiable or observable changes in individuals whose way of life remained constant while conventional food is substituted with biodynamic food. We looked for changes in physical and spiritual well-being, in intellectual acuity, as well as in the immune and digestive systems.

Extracts from the article FOOD  QUALITY  RESEARCH : Monastery Study “HOW DOES FOOD QUALITY AFFECT BODY, SOUL AND SPIRIT?” by Biodynamic Agricultural Association. If you want to know more about the benefits of eating biodynamic food, read the full article at www.biodynamic.org.uk or contact us.

INFO: Research was carried out by the
Forschungsring für biologisch-dynamische, Wirtschaftsweise e.V., Brandschneise 1, D-64295 Darmstadt. www.forschingsring.de
Published in English by
Biodynamic Agricultural Association, Painswick Inn Project, Gloucester Street, Stroud GL5 1HF. www.biodynamic.org.uk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Awesome Work

You May Also Like

×