0

Your Cart

No products in the cart.
Trinity Farm
Sticky

Τα 100 Καλύτερα

ΒΗΜΑ gourmet, Ιανουάριος 2011

Read More
Sticky

Tα 100 καλύτερα!

ΒΗΜΑ gourmet, Ιανουάριος 2012

Read More
Sticky

Tα προϊόντα της χρονιάς 2010

  www.triaina.com/TandP/Issues/Issue_archive/BEST_2010.pdf

Read More
Sticky

Τα προϊόντα της χρονιάς 2011

  www.triaina.com/TandP/Issues/Issue_archive/bestproducts_2011.pdf‎    

Read More
Sticky

Βραβεία Gourmet
2010-11

Απόσπασμα από το συνοδευτικό κείμενο του Βραβείου. Ενα Βραβείο που μας γέμισε χαρά και ευγνωμοσύνη!.  "Καρότα, Trinity Farm Οποιοι έχουν γευτεί τα συσκευασμένα καρότα της Trinity Farm ξαναθυμούνται τη γεύση και το άρωμα του καρότου. Παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας στο κτήμα της Trinity Farm, στην Αγία…

Read More
Sticky

Βραβεία Gourmet
2010-11

Διπλή χαρά, καθώς είχαμε 2 βραβεία την ίδια χρονιά (καρότα και κρεμμύδια)! Απόσπασμα από το συνοδευτικό κείμενο του Βραβείου.  "Κρεμμύδια, Trinity Farm Στην ίδια λογική με τα υπέροχα καρότα (στις προηγούμενες σελίδες) παράγονται και τα κρεμμύδια της Trinity Farm. Η γλυκιά και ταυτόχρονα καυτερή γεύση τους είναι σχεδόν σπάνιος συνδυασμός.…

Read More

Στα αφιερώματα του Ιανού

ΙΑΝΟΣ. Αφιέρωμα 'Η Διατροφή ως Πολιτισμός' https://www.ianos.gr/events/afieroma-diatrofi-ekd-2020-ekd/  

Read More

Διατροφή: Το Μέλλον διδάσκεται από το Παρελθόν

Η Ελβίρα Κρίθαρη ερευνά τη σχέση παραγωγής, τροφής και περιβάλλοντος. Πώς τα σύγχρονα διατροφικά μοντέλα επηρεάζουν την υγεία; Ποιες είναι οι τροφές με το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα; Ξεκινώντας από τον Θεσσαλικό κάμπο και καταλήγοντας πίσω στην Αθήνα, ειδικοί από διαφορετικούς κλάδους συζητούν για τις λύσεις στις διατροφικές στρεβλώσεις της εποχής…

Read More

Μια εκπαιδευτική μέρα με τα όλα της!

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Γαστρονομίας της Ιταλίας έζησαν μια μέρα κοντά μας. Φτιάξαμε ψωμιά και πίτα, ξεναγήθηκαν στο κτήμα, φυτέψαμε σκόρδο, φάγαμε όλοι μαζί την πίτα, τα ψωμιά, τραχανόσουπα και φακή σούπα, όλα με προϊόντα του αγροκτήματος, κάναμε και γευστική δοκιμή σε σάλτσες και μαρμελάδες. Στη συνέχεια, αξιολογήσαμε τις γευστικές παλέτες…

Read More

Girls on Fire!

Τον Ιούλιο 2015 φιλοξενήσαμε για 10 μέρες 8 υπέροχες εθελόντριες Γαλλιδούλες προσκοπίνες (14-26/7/2015). Γέμισε το κτήμα μας νεανικές, χαρούμενες φωνές και γέλια, 'αναστατώσαμε' την περιοχή, φτιάξαμε τον Γαλλικό Κήπο, απόλαυσαν κατακόκκινο, ζουμερό ελληνικό καρπούζι και γλυκό του κουταλιού μεταξύ άλλων, μας χάρισαν μια Γαλλική βραδιά με κρέπες αλμυρές και γλυκές…

Read More

About the trinity farm flour

About: Thessalian Valley is famous for its agricultural production. For years it was known for its plantations of sugar beets, cotton, corn and cereals of course, mainly wheat. Talking about a small country, these have not been huge plantations but they add up in acreage. Conventional agriculture needless to say…

Read More

About the trinity farm lentil

About: Strengths and weaknesses, advantages and disadvantages, different talents and skills, allow people to complement each other and exist in society, ideally happily. And usually there is a leader. Despite problems that are based on the actual features that enable the formation of societies, perhaps it would have been much…

Read More

Μεσογειακή διατροφή

Δείτε σχετικά με τη Μεσογειακή διατροφή με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο mesogiaki_diatrofi Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πηγή: Ανώτατο Επιστημονικό Συμβούλιο Υγείας, Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθήνα 2011

Read More

Γιατί όσπρια?

Τα όσπρια, καθώς μεγαλώνουν στο χωράφι, παίρνουν άζωτο από τον αέρα για να φτιάξουν πρωτεϊνη.  Τα όσπρια είναι η πιο σημαντική πηγή φυτικής πρωτείνης. Δεν περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, αλλά στη διατροφή μας αυτό επιτυγχάνεται αν μαγειρευτούν ή καταναλωθούν μαζί με δημητριακά, μια γνώση που έρχεται από τα αρχαία χρόνια.…

Read More

Στροφή σε προϊόντα ολικής άλεσης. Συμβουλές για ομαλή μετάβαση

Το ψωμί ολικής άλεσης μπορεί να είναι μια δύσκολη πρόταση για ευαίσθητα στομάχια. Το να προκαλέσει κάποια αναστάτωση στο έντερο – ειδικά αν περιέχει και σπόρους- είναι φυσικό, επειδή το γαστρεντερικό σύστημα χρειάζεται κάποια εκπαίδευση για να μπορέσει να χωνέψει ολόκληρους κόκκους ή φρέσκο καρπό χωρίς πρόβλημα. Επομένως, οι άνθρωποι…

Read More

Γιατί τα δημητριακά είναι καλά για την υγεία μας

Τα δημητριακά περιέχουν ουσιαστικά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το άμυλο, αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος του κόκκου, σε ποσοστό 60-75%. Βρίσκεται στο ενδοσπέρμιο. Η υψηλής διατροφικής αξίας πρωτεϊνη, σε ποσοστό 7-15%, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε περιεκτικότητα συστατικό. Το φύτρο περιέχει πολλή πρωτεϊνη επίσης (η βρώμη περιέχει τα 6 απαραίτητα…

Read More
×